Diensten

Van plantarrangementen tot een verzorgde aankleding van uw huis of bedrijf, Bloem 't Op staat voor u klaar! Maar ook voor onderhoud, workshops en geschenken kunt u bij ons terecht.

Plantarrangementen

Wij hebben altijd verschillende bloempotten, zinken bakjes, rotan manden e.d. op voorraad om hierin een mooi arrangement naar uw smaak en wensen op te maken. Wij werken met seizoensgebonden planten zodat op ieder moment een passend arrangement kan worden opgemaakt. Voor ieder budget kunnen wij iets maken!

Workshops

Een gezellige, creatieve avond bij Bloem 't Op! Hebt u zin in een gezellige, creatieve avond onder het genot van een hapje en drankje? Ook dat is bij ons mogelijk!

Lees verder

Zakelijk

Ook de entree van uw bedrijf, het aangezicht van uw vereniging, het terras van uw café of restaurant kunnen wij mooi verzorgd aankleden middels gevulde bloempotten of bloembakken. Een fleurige, verzorgde binnenkomst geeft tenslotte een goede eerste indruk en een warm welkom.

Geschenken

Ook is het leuk om iemand een plantarrangement cadeau te geven. Deze pakken wij feestelijk in en bezorgen dit gratis bij de ontvanger binnen Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe ( hierbuiten worden bezorgkosten in rekening gebracht ).

Seizoenonderhoud

Bloem ’t Op kan uw bloembakken ieder seizoen aanpassen door middel van het beplanten van seizoenbloeiers of een combinatie van vaste planten en seizoenbloeiers. Zo zien uw bloembakken er het hele jaar door fleurig en goed verzorgd uit.

Contact

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.