Hoe werkt het??

Heel simpel!
We maken een afspraak voor het ophalen van uw bloempotten wanneer het u schikt. Samen bespreken we wat uw wensen en voorkeuren zijn. Bijvoorbeeld qua kleur, soort plant en budget. Wij vullen de bloempotten naar uw wensen voor u op en brengen deze terug bij u thuis.


Uiteraard is het opvullen van alle soorten bloempotten en bloembakken ook op locatie mogelijk.

 

Ook de entree van uw bedrijf, het aangezicht van uw vereniging, het terras van uw café of restaurant kunnen wij mooi verzorgd aankleden middels gevulde bloempotten of bloembakken. 
Een fleurige, verzorgde binnenkomst geeft tenslotte een goede eerste indruk en een warm welkom.

 

Maar ook het verzorgen van een geheel nieuwe bloempot of bloembak naar uw wens is uiteraard mogelijk.

Alles op een rijtje:

✿ Opvullen van uw eigen bloempotten of vaste bloembakken voor particulieren. Mogelijk op  locatie. Voor een impressie kunt u kijken onder het kopje Foto impressie opdrachten.

 

✿ Opvullen van uw eigen bloempotten of vaste bloembakken voor bedrijven, verenigingen etc. Mogelijk op locatie. Voor een impressie kunt u kijken onder het kopje Foto impressie opdrachten.

 

✿ Het verzorgen van compleet nieuw opgemaakte plantarrangementen afgestemd op uw wensen in verschillende prijsklassen. Voor voorbeelden hiervan verwijzen wij u naar de pagina Plantarrangementen. Uiteraard is alles naar uw wens aan te passen.

✿ Verzorgen van plantarrangementen als cadeau/geschenk. Deze worden mooi ingepakt en gratis bezorgd binnen Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.

 

✿ Cadeaubonnen mogelijk vanaf € 10,=

 

✿ Namens uw bedrijf het verzorgen en bezorgen van plantarrangementen bij klanten, relaties e.d.

 

✿ Verkoop van  verschillende plantarrangementen via uw bedrijf. Bijvoorbeeld tankstation of doe-het-zelf-zaak.

 

✿ Seizoen onderhoud op contractbasis van uw bloempotten en/of bloembakken.

 

✿ Leuke aanbiedingen afhankelijk van het seizoen.