Workshops

Hebt u zin in een gezellige, creatieve avond onder het genot van een hapje en drankje? Ook dat is bij ons mogelijk!

Seizoensworkshops

Sinds april 2017 is Bloem 't Op begonnen met het geven van workshopavonden in de hobbyschuur te Lage Zwaluwe. Inmiddels hebben we al meerdere succesvolle avonden achter de rug met mooie eindresultaten en trotse deelnemers!

Per seizoen proberen we mooie creaties te bedenken die voor iedereen te maken zijn. Er worden dan verschillende avonden ingepland waar u zich voor in kunt schrijven. Houd u hiervoor de social pagina's van Bloem 't Op in de gaten (Facebook/Instagram) .

Groepsuitje

Mocht u tussen de seizoenen door een workshop willen, bijvoorbeeld als teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest dan is dit uiteraard ook mogelijk. Gezamenlijk plannen we dan een datum in.

U kunt zich al aanmelden met een groep van minimaal 4 personen. De workshops kunnen eventueel ook op locatie gegeven worden indien hier de voorzieningen zijn die nodig zijn om er een succesvolle avond van te maken. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen verzoek ik u om contact met ons op te nemen.

Workshops overzicht

Paasworkshop 2024

We gaan weer richting het Voorjaar en voorjaar betekent natuurlijk Pasen. En Pasen betekent bij Bloem 't Op Workshoptijd! Deze keer kunt u kiezen uit deze 2 voorbeelden.

Meer info

Kerstworkshop 2023

Het is weer tijd om de kaarsjes aan te steken en lekker onder een dekentje op de bank te kruipen! Maar ook de tijd om het thuis weer gezellig te maken!

Meer info

Paasworkshop 2023

Het voorjaar is weer in zicht dus gaan we ons opmaken voor de Pasen. Dit jaar gaan we een mooi langwerpig tafelstuk maken waarbij u kunt kiezen of u in de geel/wit tinten wilt werken of in de paars/blauw tinten.

Meer info

Paasworkshop 2022

Deze keer gaan we een mooie paastoef maken die u uiteraard helemaal naar eigen wens kunt decoreren met eitjes en veertjes.

Meer info

Kerstworkshop 2021

De basis van de voorbeelden 1,2 en 3 is de pot die we vorig jaar tijdens de kerstworkshop hebben gebruikt.

Meer info

Kerstworkshop 2020

Zoals u kunt zien gaan we werken met de traditionele kerstboomvorm.

Meer info

Contact

Heeft u nog vragen over onze workshops? Of wilt u vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.